Молитва от потери слуха и болезни ушей Пресвятой Богородице перед Ее иконой «Нечаянная радость»

При проблемах со слухом, с ушами, с частичной или полной потерей слуха, глухоте, необходимо обращаться с молитвой к Пресвятой Богородице перед ее иконой «Нечаянная Радость». Это очень сильная молитва.

Молитва от потери слуха и болезни ушей Пресвятой Богородице перед Ее иконой «Нечаянная радость»

NR2-g
Тропарь, глас 4-й:
Днесь вернии людие духовно торжествуем, прославляюще Заступницу усердную рода христианскаго и притекающе к Пречистому Ея образу, взываем сице: о, Премилостивая Владычице Богородице, подаждь нам нечаянную радость, обремененным грехи и скорбьми многими, и избави нас от всякаго зла, молящи Сына Твоего, Христа Бога наше го, спасти души наша.

Кондак, глас 6-й:
Не имамы иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, Владычице, Ты нам помози, на Тебя надеемся и Тобою хвалимся, Твои бо есмы рабы, да не постыдимся.

Молитва:
О, Пресвятая Дево, Всеблагаго Сына Мати Всеблагая, града сего покрове, всех сущих во гресех, скорбех, бедах и болезнех верная Предстательнице и Заступнице! Приими молебное пение сие от нас, недостойных рабов Твоих Тебе возносимое; и якоже древле грешника, на всяк день многажды пред честною иконою

Твоею молившагося, не презрела еси, но нечаянную радость покаяния тому даровала еси, и усердным к Сыну Твоему ходатайством Сего ко прощению грешника преклонила еси, тако и ныне не презри моления нас, недостойных раб Твоих, но умоли Сына Твоего и Бога нашего, да и всем нам, с верою и умилением пред цельбоносным образом Твоим покланяющимся, по коегождо потребе нечаянную радость дарует; да вси на
небеси и на земли видят Тя, яко твердую и непостыдную Предстательницу рода
христианского, и сие ведуще славят Тя и Тобою Сына Твоего со Безначальным
Его Отцем и Единосущным Его Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Смотрите также  Молитва о зачатии
Оцените, пожалуйста, этот материал 1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (голосов: 2, в среднем: 5,00 из 5)
Загрузка...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *