Молитва от начальника

Все мы работаем, и в нашей работе подчиняемся начальству. Начальство мы редко выбираем, и потому часто сталкиваемся с проблемами начальников. Начальники бывают очень разные, но от него зависит наш заработок и карьера.

Самая сильная молитва от начальника (молитва от гнева начальника, молитва от зла начальника) — это молитва святителю Алексию.

молитва от начальника святителю Алексию

Святитель Алексий (в миру Елевферий), будущий митрополит Московский, родился в 1292 году (по другим сведениям в 1304) в Москве в семье боярина Феодора Бяконта. По преданию, на двенадцатом году жизни, задремав во время ловли птиц, он услышал слова: «Что напрасно трудишься? Ты будешь ловить людей». С этого дня отрок стал стремиться к уединению и в пятнадцать лет решился стать монахом. В 1320 году он вступил в Московский Богоявленский монастырь, где провел более двадцати лет. Среди известных подвижников этой обители были старец Геронтий и Стефан, брат св. Сергия Радонежского.

Молитва от начальника святителю Алексию.

О, пречестная и священная главо и благодати Святаго Духа исполненная, Спасово со Отцем обиталище, великий архиерее, теплый наш заступниче, святителю Алексие! Предстоя у Престола всех Царя и наслаждаяся света Единосущныя Троицы и херувимски со ангелы возглашая песнь трисвятую, великое же и неизследованное дерзновение имея ко всемилостивому Владыце, молися паствы твоея спасти люди, единородный ти язык: мирно и безмятежно житие наше устрой: благосостояние святых церквей утверди; архиереи благолепием святительства украси; монашествующия к подвигом добраго течения укрепи; царствующий град (сей и святую обитель сию) и вся грады и страны добре сохрани, и веру святую непорочну соблюсти умоли; мир весь предстательством твоим умири, от глада и пагубы избави ны, и от нападения иноплеменных сохрани; старыя утеши, юныя настави, безумныя умудри, вдовицы помилуй, сироты заступи, младенцы возрасти, немощствующия исцели, и везде тепле призывающия тя и с верою притекающия к раце честных и многоцелебных мощей твоих, усердно припадающия и молящияся тебе, от всяких напастей и бед ходатайством твоим свободи, да зовем ти: радуйся, Богоизбранный пастырю, звездо всесветлая мысленныя тверди, тайнаго Сиона необоримый столпе, миродохновенный цвете райский, всезлатая уста Слова, московская похвало, всея России украшение! Моли о нас Всещедраго и Человеколюбиваго Христа Бога нашего да и в день Страшного Пришествия Его от шуияго стояния избавит нас, и радости святых причастники сотворит со всеми святыми во веки веков. Аминь.

Смотрите также  Молитва о здравии ребенка праведному Симеону Богоприимцу

Молитва от начальника святителю Алексию (Тропарь, глас 8.)

Яко апостолам сопрестольна и врача предобра, и служителя благоприятна, к раце твоей честней притекающе. святителю Алексие богомудре, чудотворче, сошедшеся любовию в память твою светло празднуем, в песнех и пениих радующеся и Христа славяще, таковую благодать тебе Даровавшаго исцелений / и граду твоему великое утверждение.

Молитва от начальника святителю Алексию (Тропарь, глас 4.)

Апостольских догмат опасна хранителя, Церкве Российския пастыря и учителя, преблаженнаго Алексия святителя память празднующе, славословим Христа Бога нашего песньми достодолжными, даровавшаго нам угодника своего, яко обильный источник точащ врачевания, граду же Москве похвалу и утверждение.

Молитва от начальника святителю Алексию (Кондак, глас 8.)

Божественнаго и пречестнаго святителя Христова, новаго чудотворца Алексия, верно вси поюще, людие, любовию да ублажим, яко пастыря великаго, служителя же и учителя премудра земли Российстей: днесь в память его притекше, радостно возопием песнь Богоносному, яко имея дерзновение к Богу, многообразных нас избави обстояний, да зовем ти: радуйся, утверждение граду нашему.

Молитва от начальника святителю Алексию (Тропарь, глас 2.)

Яко сокровище пребогатное, многолетно в земли сокровенное, честныя мощи твоя обретошася чудоточащия, всеблаженне отче святителю Алексие: от нихже врачество приемлюще, обогащаемся и Христа славословим, глаголюще: слава прославляющему святыя Своя.

Молитва от начальника святителю Алексию (Тропарь, глас 4.)

Апостольских преемников архиереев сопрестольниче, России всея пастырю и учителю, всеблаженне отче Алексие, Владыце всех молися мир пастве твоей даровати, и спасение душам, и велию милость.
о.

Оцените, пожалуйста, этот материал 1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (голосов: 3, в среднем: 3,67 из 5)
Загрузка...

Комментарии

  • Святитель Алексий, обращаюсь с просьбой помочь рабе Божьей Улии, убереги от гнева директора, чтоб не причинила директриса зла мне.Очень прошу заступничества, огради от зависти, зла, нечестности, коварства. Пусть оставит меня в покое.Очень прошу! Во имя Отца и Сына и Святого Духа! Аминь!

  • Р.б. Ксения и Аркадий

    Святитель Алексий, избави нас от гнева управляющего ! Дай нам силы спокойно отработать положенный срок! Огради нас от сплетен и коварства коллег! Моли Бога о нас

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *