Молитва о здравии Симеону Верхотурскому

Молитва о здравии Симеону ВерхотурскомуЗдоровье и вера — это важнейшее что есть у нас в этой земной жизни. К сожалению, часто здоровье подводит. Виной тому стрессы, усталость, цифровой век, плохая экология. Потому все чаще приходится прибегать к молитве о здравии.

Молитва о здравии Симеону Верхотурскому

Произносится при болезнях глаз и болезнях ног.

Молитва о здравии первая

О святый и праведный Симеоне, чистою душею твоею в небесных обителех в лице святых водворяяйся, на земли же телом твоим нетленно почиваяй! По данной ти благодати Господа молитися о нас, милостивно призри на нас многогрешных, аще и недостойне, обаче с верою и упованием ко святым и цельбоносным мощем твоим притекающих, и испроси нам от Бога прощение согрешений наших, в няже впадаем множицею во вся дни жития нашего и якоже прежде овым убо от очныя зельныя болезни ни мало зрети могущим исцеление очес, овым же близ смерти бывшим от лютых недугов врачевание, и иным иная многая преславная благодеяния даровал еси; сице избави и нас от недугов душевных и телесных и от всякия скорби и печали, и вся благая к настоящему житию нашему и к вечному спасению благопотребная нам от Господа испроси, да тако твоим предстательст-вом и молитвами стяжавше вся нам полезная, аще и недостойнии, благодарне восхваляюще тя, прославим Бога, дивнаго во святых Своих, Отца и Сына и Святаго Духа и ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва о здравии вторая

О святый и праведный Симеоне, милостивно призри на нас, многогрешных раб Божиих (имена), и испроси нам от Бога прощение согрешений наших, в няже впадаем множицею во вся дни жития нашего. И якоже прежде овым убо от очныя зельныя болезни ни мало зрети могущим исцеление очес, овым же близ смерти бывшим от лютых недугов врачевание, и иным иная многая преславная благодеяния даровал еси: сице избави и нас от недугов душевных и телесных и от всякия скорби и печали, и вся благая к настоящему житию нашему и к вечному спасению благопотребная нам от Господа испроси, да тако твоим предстательством и молитвами стяжавше вся нам полезная, аще и недостойнии, благодарне восхваляюще тя, прославим Бога, дивнаго во святых Своих, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки Аминь.

Смотрите также  Молитва Святому Духу
Оцените, пожалуйста, этот материал 1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд (Еще нет голосов, оставьте первым)
Загрузка...

Комментарии

  • Марина

    Святой Симеон Верхотурский ,прошу тебя дать мне спасительное средство для исцеления глаз- признают глаукома.Помоги!Да святится имя твоё.Аминь.

  • О Святый и Праведный Симеоне! Помолись Господу за исцеление раба божьего Вениамина! Пусть отступит недуг его тяжкий и не испытывает он болей мучительных. Помоги ему встать на ноги! Да святится имя твое.
    Аминь.

  • р.Б.Надежда

    О, Святой Симеон Верхотурский, Помолись Господу нашему, Иисусу Христу , да дарует улучшение зрения моему отчиму р.Б. Ивану . Всю свою жизнь трудился в шахте в сибири. К старости совсем без здоровья остался — глаза почти не видят ( глаукома), силикоз не даёт возможности лёгким дышать в полную силу. Молю Тебя Отче Симеоне, пошли ему исцеления недугов его тяжких, облегчи его страдания. Он меня с малых лет вырастил и воспитал .люблю его как родного. Молю Тебя Во Имя Отца и Сына и Святого Духа Аминь.

  • Анастасия

    Спаси и помоги святой Симеон, рабе Анастасии! Излечи меня и мою семью. Вылечи тело мое, чтобы долго молиться во здравии и в благодарности и тебе, святой Симеон! Спасибо! Верю в исцеление души и тела. Аминь.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *